Bilauktion

- Har du overvejet auktion?

Konceptet bag vores bilauktioner

Har du erhvervet dig en ny bil, og overvejer du at sætte den gamle på bilauktion? I stedet for at bruge oceaner af tid på at opstøve potentielle købere (eksempelvis lokale bilforhandlere), eller at sætte bilen på bilauktion og betale et større beløb i salær, kan du let og enkelt sælge din bil til Autobasen. Vi giver altid konkurrencedygtige tilbud på biler og opkøber et væld af forskellige bilmodeller – både biler kørt af privatpersoner såvel som virksomheder.

Du vil derved få mulighed for at sælge din bil udenom en traditionel bilauktion, og derved undgår salær, uanset om du ønsker at afhænde dit private køretøj eller eksempelvis en firmabil.

Vi opkøber brugte person- og varebiler i alle prisklasser i årgangene 2005 til 2015 (alt fra en almindelig familiebil til eksklusive sportsvogne). Såfremt din bil måtte være ældre end det nævnte årgange, ser vi gerne, at den har haft en nypris på over 500.000 kr.

Gå udenom en bilauktion – og sælg din bil i dag!

Såfremt du ønsker at gå udenom en bilauktion, således du derved sparer både tid samt udgifter til salær, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud på din bil indenfor 24 timer.

Har du bemærkninger til bilens stand eller udstyrsmodel, kan du evt. skrive dette under bemærkninger. Det aftalte beløb overføres til din konto efter, at vi har fået tilbuddet retur, underskrevet, sammen med kopi af registreringsattesten på mail.

Der vil altid være tale om straksoverførsel, hvilket betyder, at du får pengene i samme øjeblik. Du vil herefter blive ringet op af vores transportørvirksomhed for nærmere koordinering af opsamlingstidspunkt (typisk 1-3 dage efter). Husk original registreringsattest (Del I og Del II vedlagt).

Udfyld og indsend denne budformulareller ring på 70 20 74 46

Evt. upload billede - Maks 15 MB i alt

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede