Overvejer du at sælge bilen på bilauktion?

Vi har en bedre løsning

Få det fulde udbytte af din bils værdi

Har du erhvervet dig en ny bil, og overvejer du at sætte den gamle på bilauktion? I stedet for at bruge oceaner af tid på at opstøve potentielle købere (eksempelvis lokale bilforhandlere), eller at sætte bilen på bilauktion og betale et større beløb i salær, kan du let og enkelt sælge din bil til Autobasen. Vi giver altid konkurrencedygtige tilbud på biler og opkøber et væld af forskellige bilmodeller – både biler kørt af privatpersoner såvel som virksomheder.

Du vil derved få mulighed for at sælge din bil udenom en traditionel bilauktion, og derved undgår salær, uanset om du ønsker at afhænde dit private køretøj eller eksempelvis en firmabil.

Vi opkøber brugte person- og varebiler i alle prisklasser i årgangene 2007 til 2019 (alt fra en almindelig familiebil til eksklusive sportsvogne). Såfremt din bil måtte være ældre end det nævnte årgange, ser vi gerne, at den har haft en nypris på over 500.000 kr.

Undgå dyre salærer ved bilauktioner

Såfremt du ønsker at gå udenom en bilauktion, skal du blot udfylde formularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud på din bil indenfor 24 timer.

Har du bemærkninger til bilens stand eller udstyrsmodel, kan du evt. skrive dette under bemærkninger. Det aftalte beløb overføres til din konto ved afhentning af bilen. Der vil altid være tale om straksoverførsel, hvilket betyder, at du får pengene før vi forlader hinanden.

Kontakt mig med et tilbud

Husk at uploade billeder nedenstående;

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig