Ønsker du at sælge din bil, men har mistet din registreringsattest?

Kan jeg sælge min bil uden registreringsattesten?

Det er desværre ikke muligt at sælge din bil uden registreringsattesten. Dette gælder både hvis du ønsker at sælge bilen ved en privathandel, på bilauktion, til en forhandler eller til en eksportvirksomhed. Registreringsattesten beviser, at du er den reelle ejer af bilen, og bruges ydermere som dokumentation på, hvornår bilen er indregistreret for første gang, hvornår bilen sidst er synet samt andre vigtige informationer. Det er herved yderst vigtigt, at bilen bliver omregistreret til den nye ejer, så snart bilen er solgt. Det er nemlig først når dette er gjort, at køberen officielt er den nye ejer af bilen. Du kan læse mere om omregistrering og ejerskifte af bilen her.

Har du mistet din registreringsattest?

Det kan være enormt frustrerende, når alle gemmesteder er gennemledt, og registreringsattesten ingen steder er at finde. For hvad gør man så, når bilen skal sælges og registreringsattesten er forsvundet fra jordens overflade? På trods af, at registreringsattesten er din bils vigtigste dokument – så er det faktisk ikke så slemt, som det lyder. Det er nemlig forholdsvis simpelt at bestille en ny, og du har flere forskellige muligheder at benytte dig af.

Bestil en ny registreringsattest online

Er du den primære ejer af bilen, kan du nemt bestille en ny registreringsattest på SKAT’s hjemmeside. Du skal ikke bruge andet end dit NEM-ID, da bilen er tilknyttet dette. Det koster 100 kr. at bestille en ny attest, og det tager ca. 10 dage før du modtager den med posten.

Tryk på dette link, og følg derefter vejledningen.

Bestil en ny registreringsattest hos motorcentrene

Du kan også vælge at besøge en af Motorstyrelsens motorcentre, hvor du kan få personlig vejledning til bestilling af din nye registreringsattest. Her påkræves det dog, at du medbringer dokumentation for, at du er bilens ejer eller bruger af køretøjet. Medbring derfor fuldmagt, faktura, slutseddel eller fogedbog.

Ligesom ved onlinebestillingen, koster det 100 kr. og tager ca. 10 dage, før du vil modtage den nye attest med posten.  Du kan vælge at betale med kontanter, Dankort eller Visa/Danmark.

Få den rette hjælp hos Autobasen

Hos Autobasen er vi eksperter, når det kommer til salg af brugte biler. Vi har mere end 14 års erfaring på området, og du er herved garanteret en god og tryg oplevelse, når bilen skal sælges. Udfyld blot formularen til højre, og vi vender retur til dig med en personlig vurdering af din brugte bil – også selvom du har forlagt din registreringsattest. Hvis dette er tilfældet, bedes du blot notere dette under “bemærkninger”. Ved godkendelse af vores fremsendte tilbud, hjælper vi dig naturligvis med at få bestilt en ny.

Kontakt mig med en prisvurdering

(For en korrekt vurdering bedes du uploade billeder af din bil)

Skal vi hjælpe dig?

Ingen dyre salærer eller skjulte gebyrer