Eksport af bil

- Vi opkøber din bil til eksport

Eksport hos Autobasen

Hos Autobasen har vi valgt at specialisere os i eksport af biler til udlandet for at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris. Det har dog ingen betydning for dig som sælger, da du vil opleve bilsalget på helt traditionelt vis. Der er altså intet ekstraarbejde eller skjulte procedurer, som du skal tage stilling til. Vi klarer det hele for dig, og du slipper derfor for besværet med SKAT.

Lovgivning omkring eksport af biler

Et køretøj skal være køreklar og dermed være i stand til at kunne gennemføre et syn og toldsyn. Dette betyder, at man ikke kan eksportere biler med defekte motorer/gearkasser (altså biler der ikke kan køre) eller biler, som er trafikskadet.
Vi er dog fortsat behjælpelige med at købe disse biler til en fornuftig pris på grund af vores lave priser på reparationer igennem interne samarbejdspartnere. Udfyld formularen til højre og vi vender retur med et tilbud indenfor 24 timer.

Hvad hvis jeg vil gøre det selv?

Afgiftsreglerne i Danmark gør det muligt at eksportere alle person- og varebiler med en tilladt totalvægt på op til 3500 kg. Det kan man gøre ved at ansøge SKAT om eksportgodtgørelse. Eksportgodtgørelsen (det beløb der bliver refunderet) beregnes som en procentdel ud fra handelsprisen.

Køretøjer, der er over 10 år gamle, skal til udvidet registrering og toldsyn, og disse kan indkaldes til kontrol hos SKAT de efterfølgende syv dage, hvis SKAT måtte ønske dette. Dette kan ligeledes være tilfældet med biler, der er under 10 år gamle, idet SKAT altid kan foretage kontrol.

Hvad er proceduren for eksport af min bil?

Du kontakter SKAT og beder dem om at lave en værdifastsættelse, hvilket gøres ved at logge på SKATs hjemmeside med dit Nem-ID.
Dog skal du være opmærksom på, at dit køretøj skal være afmeldt inden, og du skal ligeledes have fundet en køber til bilen i udlandet. I tilfælde af at du vælger at sælge din bil til et land udenfor EU, skal du ligeledes vedlægge udførelsesdokumentation, hvilket du får hos en speditør.

Du kan ikke med sikkerhed vide, hvor meget du vil få tilbage i eksportgodtgørelse, idet din sag først vil blive behandlet efter, at du har sendt ovenstående samt dokumentation herom.

*Bemærk: SKAT udbetaler ikke eksportgodtgørelse på køretøjer, hvor der er registreret pant eller andet udlæg og er noteret i bilbogen! Der kan heller ikke udbetales godtgørelse på biler, der er over 35 år gamle eller biler, der ikke har været indbetalt registreringsafgift på. Dette indbefatter blandt andet visse 10-personers-busser, hyrevogne, handicapvogne m.m.

Du har også mulighed for at bede SKAT om et bindende svar på eksportgodtgørelsen. Dog vil behandlingen af en sådan sag tage ca. to måneder og koster 400,00 kroner.
Når du har ansøgt om denne og indbetalt via SKATs hjemmeside, vil du herefter modtage et brev fra SKAT med vejledning herom.

Du skal følge denne vejledning til punkt og prikke, hvis SKAT skal færdigbehandle din sag – ellers bliver sagen afvist.

Husk på at du fortsat skal følge/gennemgå vejledningen fra pkt. 1, når du har besluttet dig for et salg til udlandet.

Det traditionelle: Sælg din bil til os! Mener du at ovenstående er en krævende, langvarig og risikabel proces som du ikke tør kaste dig ud i, hvilket kan virke forståeligt, kan du vælge at sælge dit køretøj nemt og hurtigt til os.

Vi vil altid give dig en markedspris der er baseret på netop din bil. Husk på at du ikke behøver at fortage dig yderligere når du har accepteret vores tilbud, vi afhenter din bil over alt i landet uden ekstra omkostninger for dig, og dermed undgå den lange og til tider usikker proces ved udførsel til eksport.

Kontakt mig med en prisvurdering

(For en korrekt vurdering bedes du uploade billeder af din bil)

Husk at uploade billeder nedenstående;

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede

Skal vi hjælpe dig?

Ingen dyre salærer eller skjulte gebyrer