Koncept

- Alle bilmærker i alle prisklasser

Vores koncept er enkelt!

Vi køber altid brugte person- og varebiler i alle prisklasser, primært i årgangene 2007 til 2018 (alt fra en almindelig familiebil til eksklusive sportsvogne). Såfremt din bil måtte være ældre end de nævnte årgange, ser vi gerne, at den har haft en nypris på over 500.000 kr.

Vores kundeportefølje i udlandet giver os mulighed for at finde køber til alle bilmærker i alle prisklasser. Vi køber både fra privatpersoner – men også fra virksomheder, bilforhandlere og leasingselskaber. Repræsenterer du en virksomhed, og ønsker I at afsætte jeres brugte firmabiler eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller via mail.

*Bemærk: Har du en bil med defekt motor eller defekt gearkasse, byder vi også gerne på disse, idet vores samarbejdsaftaler gør det muligt for os at fortage reparationer til priser, der er under de normale markedspriser.
Dog skal det nævnes, at en bil med rust af sådan en omfang, at den ikke kan gennemføre et periodisk syn, byder vi ikke på og har derfor ikke vores interesse.

Processen klares over et 3-trins-forløb, som du kan se nedenfor:

Udfyld og indsend denne budformular
eller ring på 7020 7446

Evt. upload billede - Maks 15 MB i alt

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede