Hvordan fungerer det?

En simpel og sikker process

Vi har prøvet at gøre processen så nem og overskuelig for dig som mulig. Ønsker du at sælge din bil til Autobasen foregår proceduren i simple 3 steps:

Hos Autobasen køber vi brugte person- og varebiler i alle prisklasser, primært i årgangene 2007 til 2019. Såfremt din bil måtte være ældre end de nævnte årgange, ser vi gerne, at den har haft en nypris på over 500.000 kr.

Vores kundeportefølje i udlandet giver os mulighed for at finde en køber til alle type biler. Vi køber både fra privatpersoner – men også fra virksomheder, bilforhandlere og leasingselskaber. Repræsenterer du en virksomhed, og ønsker I at afsætte jeres brugte firmabiler eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller via mail.

Send mig et tilbud på min bil

Kan jeg sælge min bil selvom den har fejl?

Det er som regel ingen hindring, hvis din bil har fejl eller mangler. Det er dog vigtigt, at du gør opmærksom herpå i salgsforespørgselsformularen, så vi kan udarbejde en korrekt pris til dig.

Vi opkøber ydermere gerne biler med defekt motor eller gearkasse, da vores samarbejdsaftaler gør det muligt for os at foretage reparationer, der er under normale markedspriser. Det skal dog nævnes, at biler med rust af sådan en omfang, at den ikke kan gennemføre et periodisk syn ikke har vores interesse.

Kan jeg sælge min bil selvom den er forgældet?

Ja, det kan du godt. Vi klarer hele processen for dig ganske gratis.

Vi sørger for at afdække din gæld hos kreditor, hvorefter resten af beløbet bliver overført til din konto. Hvis du modsat skylder mere end bilens værdi, sørger vi for at pengene fordeles korrekt mellem parterne. Har du brug for uddybning heraf er du velkommen til at kontakte os på + 45 70207446

Hvad hvis jeg har mistet min registreringsattest?

Har du mistet din registreringsattest, kan vi hjælpe dig med at hjemsøge en ny. Vi vejleder dig igennem hele proceduren, men selve ansøgningen, skal du selv stå for, da det kræver NEM-ID.
Formularen finder du på SKATS hjemmeside, men du kan også tilgå den her.

Kan jeg sælge min leasingbil til jer?

Vi opkøber gerne din leasingbil efter endt leasing periode. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning er du naturligvis velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig