Autobasen

- Eksportvirksomhed med hovedsæde i Århus

Hvem er Autobasen?

Autobasen startede som en lille enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2007, men har siden hen udviklet sig til at være en af landets førende eksportvirksomheder i branchen. Virksomheden fokuserer på bilsalg til eksport, og samarbejder med en lang række forhandlere og virksomheder på tværs af landegrænserne. Bilerne opkøbes primært fra det danske marked, hvorefter de eksporteres til andre EU-lande.

Balance på de danske veje

Autobasen har herved igennem en årrække har været med til at skabe balance på de danske landeveje. Eftersom der på daglig basis importeres nye biler til Danmark, er der stort behov for at eksportere de køredygtige biler, som danskerne ikke længere ønsker at benytte. Det er netop dette område, som Autobasen har valgt at fokusere på, og virksomheden har derved været med til at skabe balance på de danske landeveje og i det danske bilmarked.

Export

Danske biler til udlandet

Autobasen har dermed også gjort det muligt og attraktivt for købere fra øvrige EU-lande samt lande udenfor EU at købe danske biler. På denne måde har virksomheden været med til at skabe udvikling i både Danmark og udlandet. Danske biler er nogle af de mest efterspurgte på markedet i dag takket være den høje servicevedligeholdelse på bilerne – og ikke mindst standen på disse.

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig