Om os

- Eksportvirksomhed med hovedsæde i Århus

Om Autobasen

AUTOBASEN er en eksportvirksomhed med hovedsæde i Århus, som samarbejder med en række forhandlere og virksomheder på tværs af landegrænserne. Virksomheden eksporterer danske biler primært til EU-lande – men også til lande, der er udenfor EU.

Virksomheden er inspireret af disse to mottos: ”Fairness” og ”Det dårligste er ikke nødvendigvis dårligt”, hvilket betyder, at vi daglig tilstræber at være fair i vores prissætninger, når det omhandler indkøb og eksport.

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af stifteren, Mohammed Alawie, som en enkelmandsvirksomhed, der i sin tid igangsatte projektet som en hobby. Virksomheden har i dag udviklet sig til at være blandt en af landets førende eksportvirksomheder i branchen og blev omdannet til ApS i 2010.

Udvikling

Autobasen har igennem en årrække været med til at skabe balance på de danske landeveje og har eksporteret tusindvis af danske biler til udlandet. Balancen betyder, at der er skabt plads til nye biler, der importeres, uden at det skaber trafikkaos.

Vi har dermed også gjort det muligt og attraktivt for købere fra øvrige EU-lande samt lande udenfor EU at købe danske biler. På denne måde har virksomheden været med til at skabe udvikling i både Danmark og udlandet. Danske biler er nogle af de mest efterspurgte på markedet i dag takket være den høje servicevedligeholdelse på bilerne – og ikke mindst standen på disse.

Udfyld og indsend denne budformular
eller ring på 7020 7446

Evt. upload billede - Maks 15 MB i alt

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede

En positiv opfattelse samt vækstskabelse

Vores fair udsalgspriser har været medvirkende til flere besøgende fra EU. Flere og flere vælger at tage turen til Danmark og blive nogle af de kommende glade ejere af disse biler, hvilket betyder, at de danske biler får en forlænget levetid på op til 10 år afhængig af alderen.

Dette har gjort, at man ser mere positivt på danske biler og det danske marked som helhed. Det kalder vi at skabe vækst, idet vi skaber merværdi for alle involverede parter.