Om Autobasen

- Eksportvirksomhed med hovedsæde i Århus

AUTOBASEN er en eksportvirksomhed med hovedsæde i Århus, som samarbejder med en række forhandlere og virksomheder på tværs af landegrænserne. Virksomheden eksporterer danske biler primært til EU-lande – men også til lande, der er udenfor EU.

Udvikling

Autobasen har igennem en årrække været med til at skabe balance på de danske landeveje og har eksporteret tusindvis af danske biler til udlandet. Balancen betyder, at der er skabt plads til nye biler, der importeres, uden at det skaber trafikkaos.

Vi har dermed også gjort det muligt og attraktivt for købere fra øvrige EU-lande samt lande udenfor EU at købe danske biler. På denne måde har virksomheden været med til at skabe udvikling i både Danmark og udlandet. Danske biler er nogle af de mest efterspurgte på markedet i dag takket være den høje servicevedligeholdelse på bilerne – og ikke mindst standen på disse.

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af stifteren, Mohammed Alawie, som en enkelmandsvirksomhed, der i sin tid igangsatte projektet som en hobby. Virksomheden har i dag udviklet sig til at være blandt en af landets førende eksportvirksomheder i branchen og blev omdannet til ApS i 2010.

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig