Sælg din leasingbil

Gør en hos handel hos Autobasen

Er din leasingkontrakt ved at udløbe?

Det kan være vanskeligt at finde en køber til sin leasingbil i Danmark, hvis kilometertallet har passeret 150.000-mærket. Derfor vil det ofte være den bedste løsning at sælge bilen til eksport, for at kunne få mest muligt ud af bilens værdi. Hos Autobasen har vi netop valgt at specialisere os i denne branche, hvilket betyder vi ofte kan komme med et bedre bud, end du vil kunne opnå på fx bilauktioner eller ved privatsalg.

Vi køber din leasingbil

Vores store kundeportefølje i udlandet efterspørger i stigende grad nyere, kvalitetbiler – også selvom de har et højt kilometertal på bagen. Skulle din leasingbil ydermere have skader, fejl eller mangler har dette ikke betydning for dit bilsalg til os. Vores samarbejdsaftaler i udlandet gør det muligt at få bilerne lavet til en lavere omkostningspris, end det ville være muligt i Danmark. Du slipper derfor for selv at skulle lægge penge til side og få bilen repareret, før du ville kunne sælge bilen til for eksempel en privatperson.

Er du privatperson eller bilforhandler?

Uanset om du er privatperson eller bilforhandler, så kan du sælge din leasingbil til Autobasen. Udfyld blot formularen til højre med dine oplysninger, og vi vender retur til dig med et tilbud indenfor 24 timer (weekender og helligdage undtaget).

Hvem er Autobasen?

Autobasen er en af Danmarks største eksportører af brugte personbiler og varevogne. Med vores store kundeportefølje i udlandet har vi mulighed for at sælge de fleste biler til en god pris, så du får det meste ud af din bils værdi.

Vores filosofi er at gå forrest i branchen ved at kunne tilbyde en ærlig, objektiv og seriøs vejledning, når din bil skal sælges. Det betyder også, at vi I nogle tilfælde simpelthen siger nej til en kunde, hvis vi opdager at kunden kan få en bedre pris på en bilauktion, ved en bilforhandler eller igennem et privatsalg. Du kan derfor trygt sælge din leasingbil til os.

Kontakt mig med et tilbud

(For en korrekt vurdering bedes du uploade billeder af din bil)

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig