Er din bil forgældet?

Sælg den til Autobasen

Hvordan sælger man sin bil, hvis den har gæld?

Det kan være en besværlig proces at sælge sin brugte bil. Men har du ovenikøbet gæld i bilen, kan processen vise sig at blive langt mere vanskelig, end du først havde antaget. De færreste private bilkøbere er interesseret i at overtage et gældsbundet køretøj, da det kan blive en risikofyldt affære at hæfte for en anden persons gæld.

Ønsker du at sælge en bil med gæld, så er det vigtigt du husker at informere køberen herom. Gælden følger nemlig med bilen og ikke personen, som stiftede gælden til at starte med. Den forsvinder herved ikke, når der sker et ejerskifte og et andet navn bliver noteret på registreringsattesten. Derfor er du som sælger faktisk juridisk forpligtet til at informere køberen om eventuel gæld i bilen. Overtræder du dette kan du risikere at blive anmeldt for bedrageri eller få en retssag på nakken, hvis køberen vælger at rette henvendelse til politiet.

Undgå besværet hos Autobasen

Hos Autobasen opkøber vi gerne din bil selvom den har gæld. Du behøver altså ikke bruge tid på at finde en køber, som er villig til at overtage bilen og den medfølgende restgæld. Når du sælger din bil til Autobasen, er du sikret korrekt afvikling af gælden, og du undgår herved risikoen for at handlen går i vasken.

Vi afvikler gælden for dig

Sælger du din bil med gæld til Autobasen, så  sørger vi for at afvikle gælden med kreditor. Det resterende beløb overfører vi via straks-overførsel til din bankkonto, når bilen afhentes. Skylder du modsat mere end hvad bilen på nuværende tidspunkt er værd, så sørger vi ligeledes for at pengene fordeles korrekt mellem parterne. Har du brug for en uddybning heraf, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Kontakt mig med et tilbud

(For en korrekt vurdering bedes du uploade billeder af din bil)

Skal vi hjælpe dig?

Ingen dyre salærer eller skjulte gebyrer