Hvad er min bil værd? Bilvurdering hos Autobasen

Hvis du går og tænker ‘hvad er min bil værd?’, kan vi hjælpe dig her hos Autobasen. Når vores kompetente eksperter vurderer værdien af din bil, kigger vi på antal kørte kilometer, bilens stand, generel vedligeholdelse og alder – og selvfølgelig også bilmærke og model. Vi sammenligner resultaterne med andre tilbud på brugtvognsmarkedet, så du får mest muligt for din bil. Indtast din nummerplade i boksen nedenunder, og modtag et uforpligtende tilbud.

Bilpriser: Hvad kan jeg få for min bil?

Bestil en bilvurdering her hos Autobasen og find ud af, hvad du kan få for din bil. Indtast din bils nøgleoplysninger, og så kommer vi med et tilbud på din bil, hvis vi er interesseret i at købe den. Hos os er altid vores rutinerede og kompetente indkøbsteam, der udarbejder tilbuddet til dig, og derfor kan du også forvente at få akkurat den pris, vi vurderer din bil er værd, hvis du vælger at sælge til os. Andre steder vil du typisk blive mødt af en pris-robot, der automatisk henter en pris til dig – men den pris kan du desværre ikke altid regne med. 

Fordi vores tilbud altid kommer fra kompetente fagfolk, kan du altid regne med prisen. Samtidig har vi et bredt netværk i bilbranchen, som gør, at vi har unikke muligheder for at opnå en rigtig god bilpris. Hvis din bil har behov for udbedringer, sikrer vores netværk, at du også her får en rigtig stærk pris, der vil være under den generelle markedspris i Danmark. Det er alt sammen med til at give dig den bedste pris på netop din bil.

Sælg din bil: Med en kompetent vurdering af bilen bliver salgsprocessen nemmere

Hos Autobasen får du altid en kompetent vurdering af din bils potentielle salgsværdi. Vores bilvurderinger bliver foretaget med stor grundighed, og når du har den, bliver resten af processen nemmere. Uanset om du sælger bilen til os, eller om du vil sælge den på anden vis, gør det salgsprocessen nemmere for dig selv, når du har en god idé om, hvad du kan få for din bil.

Hvordan laver I en bilvurdering?

Når du udfylder salgsforespørgslen her på siden, bliver din henvendelse sendt direkte til en af vores opkøbsspecialister. Vedkommende går så i gang med at udarbejde en grundig markedsanalyse, før du fremsendes en vurderingspris. 

Vi vurderer altid bilens værdi op imod det aktuelle brugtvognsmarked ved at sammenligne bilmærke, model, årgang, kilometertal m.m. På den måde er du altid sikret en realistisk pris for din brugte bil, og du er klædt langt bedre på til at forhandle med en potentiel køber, da du allerede kender bilens værdi.

Afmelding af bil

Hvad kan påvirke vurderingsprisen?

Når du skal have foretaget en salgsvurdering af din bil, er der nogle forskellige faktorer, som kan trække prisen op eller ned. Det er derfor vigtigt, at du i salgsforespørgslen husker at gøre opmærksom på bilens stand, så vi kan give dig den bedst mulige pris for dit køretøj.

Det kan fx være:

 • Om bilen har skrammer eller ridser
 • Om motor og gearkasse er indtakt
 • Om bilen har fået rustbeskyttelse
 • Om bilen har nogle skader, der skal repareres før bilen kan sælges
 • Om bilen har bestået sit sidste syn
 • Om der har været røget i bilen
 • Om der har været kæledyr i bilen
 • Om bilen kommer med ekstraudstyr

Få den bedste pris hos Autobasen

Det er som regel ingen hindring at sælge din bil til Autobasen, selv hvis bilen har nogle af ovenstående fejl eller mangler. Vores store netværk af samarbejdspartnere medfører, at vi ofte kan klare reparationerne af din bil til nogle helt andre priser, end du selv vil kunne finde på et almindeligt autoriseret værksted. 

Det betyder, at vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din brugte bil, end du kan opnå andre steder. Når du sælger din bil til os, er du altid sikret:

 • Personlig udarbejdet bilvurdering
 • Konkurrencedygtige priser der afspejler det reelle marked
 • Afmelding og afvikling af gæld uden ekstra omkostninger
 • Gratis afhentning af bilen i hele Danmark
 • Tryghed og kyndig rådgivning igennem hele salgsprocessen
 • Varetagelse af hele processen fra start til slut
Restgæld i bil

Hør vores kunders historier

Autobasen støtter