Hvad er min bil værd? Få gratis vurdering af din bil hos Autobasen

Hvis du går og tænker ‘hvad er min bil værd?’, kan vi hjælpe dig her hos Autobasen. Du skal bare give os din nummerplade og nogle få nøgleoplysninger om din bil, og så sammenligner vores kompetente og erfarne vurderingsteam resultaterne med andre tilbud på brugtvognsmarkedet, så du får mest muligt for din bil.

Indtast din nummerplade i boksen nedenunder, og modtag et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Få præcis vurdering af din bil

Når du bestiller en bilvurdering her hos Autobasen, får du altid en præcis vurdering af, hvad du kan få for din bil, hvis du sælger den til os. Processen er ganske simpel: Du indtaster din bils nøgleoplysninger, og så kommer vi med et tilbud på din bil, hvis vi er interesserede i at købe den. Når du har sendt din bils oplysninger afsted, kommer vi med et uforpligtende tilbud inden for bare 24 timer. Du er ikke tvunget til at sælge til os, men den pris vi vurderer din bil til, er også den, du får, hvis du sælger bilen til os.

Hos os er det altid vores rutinerede og kompetente indkøbsteam, der udarbejder tilbuddet til dig, og det er derfor du kan forvente at få akkurat den pris, vi vurderer din bil er værd, hvis du vælger at sælge den til os. Andre steder vil du typisk blive mødt af en pris-robot, der automatisk henter en pris til dig – men den pris kan du desværre ikke altid regne med. Derfor prioriterer vi at bruge lidt ekstra tid, så du får en bilvurdering, du kan regne med, og ikke bare et løst overslag.

Fordi vores tilbud altid kommer fra kompetente fagfolk, kan du regne med prisen. Samtidig har vi et bredt netværk i bilbranchen, som gør, at vi har unikke muligheder for at opnå en rigtig god bilpris. Hvis din bil har behov for udbedringer, sikrer vores netværk, at du også her får en rigtig stærk pris, der vil være under den generelle markedspris i Danmark. Det er altsammen med til at give dig den bedste pris på netop din bil.

Få den bedste pris for din bil hos Autobasen

Der er mange markante fordele ved at sælge sin bil til Autobasen. Dels sikrer vores store netværk og kompetente salgs- og vurderingsteam, at du får en super skarp pris på bil. Derfor vil vores bilvurderinger typisk også være højere, end hvad du kan opnå andre steder.

Samtidig sikrer vores store netværk også, at eventuelt nødvendige reparationer på din bil vil kunne klares til nogle helt andre priser, end du selv vil kunne finde på et almindeligt autoriseret værksted. 

Samlet set betyder det, at vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din brugte bil, end du kan opnå andre steder.

Når du sælger din bil til os, er du altid sikret:

 • Personlig udarbejdet bilvurdering
 • Konkurrencedygtige priser der afspejler det reelle marked
 • Afmelding og afvikling af gæld uden ekstra omkostninger
 • Tryghed og kyndig rådgivning igennem hele salgsprocessen
 • Varetagelse af hele processen fra start til slut

Hvilke informationer skal vi bruge for at vurdere, hvad din bil er værd?

En bilvurdering hos Autobasen er en relativ simpel affære, når det kommer til, hvor meget info om bilen du skal have klar til os. Det er således ganske få informationer du skal komme med, og på baggrund af disse, kommer vi med vores vurdering af, hvad din bil er værd.

 • Bilens nummerplade: Når du taster bilens nummerplade ind, trækker vi automatisk en masse info på bilen, som er offentligt tilgængelige, så du slipper for at notere det hele ned. Det drejer sig bl.a. om bilens mærke, model, størrelse på motor osv.
 • Antal kørte kilometer: Om bilen har kørt 50.000 km eller 150.000 km har stor indflydelse på, hvad din bil er værd. Derfor skal du altså også notere, hvor mange kilometer din bil har kørt i skrivende stund.
 • Bilens stand: Du bedes også komme med din egen vurdering af bilens nuværende stand. Du skal således angive, om du mener bilen er ‘Som ny’, ‘God’, ‘Brugt’ eller ‘Meget brugt’.
 • Service: Du skal også informere os om, i hvilken grad bilens servicebog er overholdt. Er den ‘Overholdt’, ‘Delvis overholdt’ eller ‘Ikke overholdt’?
 • Ekstraudstyr: Derudover kan du angive, hvad din bil har af ekstraudstyr. Det kan f.eks. være, at den har aircondition, adaptiv fartpilot eller andet godt, som kan have indflydelse på vurderingen af din bil.

Samtidig kan du komme med øvrige relevante bemærkninger om bilen, hvis du ønsker, ligesom du kan tilføje nogle billeder af bilen, for at give vores vurderingsteam et endnu mere præcist billede af bilens stand.

Afmelding af bil

Hvordan laver I en bilvurdering?

Når du udfylder salgsforespørgslen her på siden, bliver din henvendelse sendt direkte til en af vores opkøbsspecialister. Vedkommende går så i gang med at udarbejde en grundig markedsanalyse, før du fremsendes en vurderingspris. 

Vi vurderer altid bilens værdi op imod det aktuelle brugtvognsmarked ved at sammenligne bilmærke, model, årgang, kilometertal m.m. På den måde er du altid sikret en realistisk pris for din brugte bil, og du er klædt langt bedre på til at forhandle med en potentiel køber, da du allerede kender bilens værdi.

Hvad kan påvirke vurderingsprisen?

Når du skal have foretaget en salgsvurdering af din bil, er der nogle forskellige faktorer, som kan trække prisen op eller ned. Det er derfor vigtigt, at du i salgsforespørgslen husker at gøre opmærksom på bilens stand, så vi kan give dig den bedst mulige pris for dit køretøj.

Det kan fx være:

 • Om bilen har skrammer eller ridser
 • Om motor og gearkasse er indtakt
 • Om bilen har fået rustbeskyttelse
 • Om bilen har nogle skader, der skal repareres før bilen kan sælges
 • Om bilen har bestået sit sidste syn
 • Om der har været røget i bilen
 • Om der har været kæledyr i bilen
 • Om bilen kommer med ekstraudstyr
Restgæld i bil

Slip for besværet i salgsprocessen og få en præcis salgsvurdering af din bil

Hvis du overvejer at sælge din bil, er du sikkert allerede klar over, at det kan være en bøvlet proces. Skal man sælge til en privatperson eller til en forhandler, og hvordan får man den bedste pris for sin bil?

Hvis du sælger din bil til Autobasen slipper du for alt det bøvl, og får samtidig en god pris på bilen, fordi vi ved præcis hvad bilen er værd og kan sælges videre for. Vi sælger nemlig din bil videre til eksport, og fordi vi har et kæmpestort netværk af forhandlere, kan vi skaffe dig den bedste pris.

Hos Autobasen betragter vi udformningen af tilbud som en kunstform. En kunst, som vi mestrer med stolthed og ekspertise. Hos os kan du regne med et skræddersyet tilbud skabt ud fra de oplysninger, du giver i vores tilbudsformular. Når vi modtager din henvendelse, påbegynder en af vores indkøbsmedarbejdere en grundig manuel markedsanalyse for at fastlægge præcis værdien af netop din bil. Så kan du være tryg ved, at det tilbud, vi sender dig, repræsenterer den faktiske pris, du kan forvente at opnå for din bil hos os.

Samtidig stræber vi efter enestående service og ekspertvejledning. Vores stolthed i arbejdet er kernen i vores position som en af Danmarks førende købere af brugte biler. Med over 15 års erfaring i opkøb og genanvendelse af brugte biler har vi glædet tusindvis af kunder på tværs af landegrænser. Hos os kan du altid forvente professionel vejledning og et serviceniveau i topklasse.

Hør vores kunders historier

Autobasen støtter