Sælg din bil | Opkøb af din bil

- vi tilbyder køb af bil i hele landet

Sælg din bil til Autobasen

Overvejer du at sælge din bil nemt og hurtigt?

Vi køber gerne din bil selvom den har nogle år på bagen
– “hvordan foregår processen, når Autobasen vil købe min bil?”

Ønsker du at sælge din bil, og undgå en lang og vanskelig proces, så er du landet det rette sted. Vi køber til daglig flere biler både fra privatpersoner og virksomheder og har derfor fingrene på pulsen i forhold til bilernes markedspriser. Ønsker du at sælge din bil, skal du blot udfylde vores salgsformular til højre, hvorefter vi fremsender dig et tilbud på netop din bil. Bemærk venligst at du vil modtage et tilbud fra os indenfor 24 timer, hvis vi finder din bil interessant.

Køb af bil / Bilsalg i Aarhus og omegn

– “hvordan foregår leverinsprocessen, hvis jeg ønsker af sælge min bil til jer?”

Bor du samtidig i Aarhus, eller en af de omkringliggende byer, er du velkommen til at kigge forbi vores adresse, såfremt dette ønskes. Vi kan i så fald se nærmere på din bil i fællesskab og finde frem til en pris, som vi mener, din bil er værd. Hvis vi efterfølgende bliver enig om prisen, kan vi samtidig få handlen afsluttet straks, hvorefter vi kører dig tilbage til din bopæl (Aarhus) med flere penge på kontoen.

Husk på at vi afhenter din bil, uanset hvor i landet du måtte befinde dig – uden nogle ekstra omkostninger for dig som sælger.

Kontakt os – og sælg din bil i dag!

– Køb af bil er vores spidskompetence.

Såfremt du ønsker at komme af med din bil let og hurtigt, står Autobasen klar til at hjælpe dig af med din bil – hurtigt og nemt.
Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg. Ring 70 20 74 46 eller udfyld kontaktformularen her på siden – så kontakter vi dig hurtigst mulig.

Vi tilbyder køb af bil

Sælg bil gennem Autobasen

Udfyld og indsend denne budformular
eller ring på 7020 7446

Upload billeder
Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png - max. 10 billeder totalt
1. Upload dine billeder (Evt. et par stykker ad gangen og vent til alle billeder er uploaded)
2. Tryk "Indhent bud" (Det kan tage op til 20 sekunder før filerne sendes)


captcha