Sælg din bil til Autobasen

Sælg din bil til Autobasen og få en god pris, mens du slipper for alt det normale besvær ved at sælge en bil. Hos Autobasen køber vi din bil og sælger den til eksport. Vores store netværk kommer ud til over 50 mio købere. Det gør vi for at sikre dig den bedste pris, når du gerne vil sælge din bil.

Indtast din nummerplade her og få et uforpligtende tilbud på din bil.

Slip for besværet
ved at sælge bil

Når du skal sælge din bil, er der en masse kedelige og besværlige processer, du først skal igennem. Når du sælger din brugte bil til Autobasen, kan du trygt regne med, at vi håndterer alt det kedelige arbejde fra papirer til overdragelse.

Gode priser, når du sælger din bil til Autobasen

Mange andre på brugtvognsmarkedet vurderer pris ved hjælp af en robot, som tit giver lidt for optimistiske pris-estimater. Hos os er det en rutineret og kompetent opkøbsmedarbejder, der står for processen, så du får en præcis og reel pris, når du sælger din bil til os. Så er du også altid sikret, at et menneske faktisk har været inde over vurderingen af din bil. 

Samtidig har vi et kæmpe netværk, hvilket betyder, at vi tit kan give dig en højere pris, end du kan opnå ved f.eks. bilauktioner eller hos bilforhandlere.

Altid stor tryghed
ved salg af bil

Vi har over 15 års erfaring og elsker at sælge biler. Når vi køber din brugte bil, sørger vi for at hjælpe dig igennem hele processen. Hos os kan du altid forvente kyndig rådgivning og et yderst højt serviceniveau.

Hvordan foregår processen ved salg af bil?

Hvis du ønsker at modtage et tilbud på din bil, skal du starte med at udfylde vores formular. Herefter foregår forløbet i tre simple trin.

Udfyld formularen

Indsend formularen og få en prisvurdering på netop din bil. Har din bil interesse, vender vi retur med et tilbud indenfor 24 timer på alle hverdage.

Godkend tilbuddet

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du et købsbevis som skal udfyldes, underskrives og sendes retur til Autobasen.

Bilen indleveres

Der aftales indlevering af bilen, når det passer dig. Ved overdragelse overføres det aftalte beløb til din konto via straks-overførsel.

Fordele ved at sælge din bil til Autobasen

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at sælge din bil. Uanset om du skal købe en ny bil, og derfor skal sælge den gamle, om du bare ikke har behovet for din bil længere eller om årsagen er en helt tredje, er der mange fordele ved at sælge din bil til Autobasen, fremfor at prøve at sælge den selv til en anden privatperson.

 • Undgå det normale besvær ved at sælge en bil
  Normalt er der en masse omstændige og besværlige processer, når man gerne vil sælge sin bil. Alt lige fra papirarbejde til overdragelse og deslige står vi for, når du vælger at sælge din bil til os. Du får altså en super nem proces, hvor vi står for alt det kedelige og besværlige.
 • Hurtig handel når vi køber din bil
  Når du har besluttet dig for at sælge din bil, vil du formentlig gerne af med den hurtigt. Hvis du sælger din bil til Autobasen, er du sikret en hurtig handel, hvor der ikke skal bruges oceaner af tid på prisforhandling.Når du har indtastet nummerpladen og andre basale informationer om bilen, udarbejder vores erfarne og kompetente opkøbseksperter et tilbud på din bil, som du kan vælge om du vil tage imod eller ej. Her slipper du altså for at skulle indgå i lange forhandlinger med potentielle købere, der skambyder din annonce og hvor det hurtigt kan blive en lang kamp at få solgt sin bil.
 • Få skarp pris gennem vores enorme netværk
  Hos Autobasen er du altid sikret en fair og skarp pris på din bil, når du vælger at sælge den til os. Vi har nemlig et enormt netværk, der kommer ud til over 50 millioner købere, hvorfor vi kan sikre dig den bedste pris, når du vælger at sælge din bil til os.
 • Minimalt arbejde med salg af bil
  Hvis du vælger selv at prøve at sælge din bil privat, indebærer det en masse arbejde. Der skal tages billeder, laves en salgstekst, oprettes annoncer på diverse sites, indgås i dialog med potentielle købere og meget andet. Alt dette slipper du for, når du sælger din bil til Autobasen. Vælger du at acceptere vores tilbud på din bil, sørger vi for resten af arbejdet. Nemmere bliver det ikke.
 • Ingen risiko for snyd
  Prøver man at sælge sin bil til privatpersoner, kan der også være en vis risiko for snyd i forbindelse med salget. Denne risiko slipper du selvfølgelig fuldkommen for, når du sælger din bil til Autobasen.
 • Slip for papirarbejdet
  Når man sælger sin bil, er altid noget papirarbejde forbundet med salget. Vælger du at sælge din bil til Autobasen, skal vi nok stå for det kedelige papirarbejde, der bl.a. er i forbindelse med omregistrering af bilen.
Afmelding af bil

Overvejer du at sælge din bil?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at navigere rundt i, når bilen skal sælges og skiftes ud med en ny. For hvordan skal man lige bære sig ad med de juridiske retningslinjer, og hvordan får man den mest optimale pris og den bedste salgsoplevelse?

Hos Autobasen er vi eksperter i at fjerne netop denne hovedpine fra privatpersoner og virksomheder, da vi på daglig basis opkøber brugte biler i hele landet. Vi har over 15 års erfaring indenfor branchen, og med vores mange års ekspertise sikrer vi dig, at du altid får en kyndig rådgivning, samt en fordelagtig pris for din brugte bil.

Læs mere

Hvad er værdien af min bil?

Det er et spørgsmål, som mange helt naturligt stiller, når de overvejer at sælge deres bil. Du vil selvfølgelig gerne have den bedste pris for din bil, og for mange mennesker er prisen også en afgørende faktor for, hvorvidt bilen overhovedet skal sælges.

Værdien af din bil som skal sælges, afhænger af en række forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på hvilken bilmodel du har, men selvfølgelig også hvor gammel den der og hvilken stand den står i.

Hos Autobasen kan du få et præcist og fair tilbud på din bil inden for 24 timer på alle hverdage.

Vores opkøbseksperter har stor erfaring og masser af viden, så du kan regne med at få et realistisk bud på, hvad du kan få for din bil. Det vil også være den pris, du får, hvis du sælger din bil til os.

Lad dig ikke skræmme af, at din bil har fejl og mangler. Vores brede netværk sikrer, at vi kan få lavet reparationer hos vores samarbejdspartnere til en pris, som er under markedsprisen i Danmark, og derfor vil vi kunne give dig et godt tilbud på din brugte bil, selvom den har fejl eller mangler.

Er din bil kun værd at skrotte? Husk da, at du kan få en skrotpræmie for den, så du kan bruge pengene på din næste bil.

Hvordan sælger jeg min bil?

Hvis du sælger din bil videre til en privatperson, kan det hurtigt blive en bøvlet, langsommelig og måske utryg affære.

Derudover ligger der ret meget arbejde i det, og der er mange ting, som du skal have ordentligt styr på. Derfor har vi prøvet at gøre det så simpelt som overhovedet muligt for dig at sælge din bil til Autobasen.

Det foregår i tre meget simple faser, hvor du skal lave minimalt arbejde. Når du har udfyldt vores korte formular, får du et tilbud inden for 24 timer på alle hverdage, og hvis du godkender det, skal du blot booke et tidspunkt til indlevering af din bil, når og hvor det passer dig.

I forbindelse med overdragelse overfører vi det aftalte beløb til dig, inden du afleverer nøglerne. Vi hjælper ligeledes med omregistrering af din bil. Nemmere bliver det ikke.

Sælg din bil, selvom den har gæld, skader eller skrammer

Du skal ikke frygte at sælge din bil til os, hvis den har enten gæld, skader eller skrammer.

Vi går nemlig rigtig langt for vores kunder. Derfor vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig med at sælge din bil til os, selvom den har gæld. Vi skal nok sørge for at afdække din gæld hos kreditor, hvorefter vi overfører det resterende beløb til dig. Hvis du skylder mere end bilen er værd, sørger vi for at fordele pengene korrekt mellem de forskellige parter.

Har din bil skader eller skrammer, er det som regel heller intet problem. Vores store netværk i branchen gør, at vi kan få lavet reparationer hos vores samarbejdspartnere, hvor prisen vil være under den danske markedspris, hvorfor vi gerne kommer med et bud på den, selvom den måske har en defekt gearkasse eller motor.

Sælg din bil til Autobasen

Grundet vores store salgsnetværk, kan vi byde på næsten alle biltyper, bilmærker og modeller.

Ønsker du at sælge din bil, kommer vi derfor gerne med et nøje udarbejdet tilbud, som er skræddersyet til den pågældende bil. Vi er hovedsageligt interesseret i at opkøbe biler fra 2010-2019, men kan også være interesserede i ældre biler, hvis disse har haft en nypris på over 500.000 kr.

For at vi kan lave en korrekt prisvurdering af din bil, skal din forespørgsel gerne opfylde nogle få retningslinjer. Du bedes i formularen gøre opmærksom på bilens stand så detaljeret som muligt. Det gælder eventuelle skader, mangler og defekter, som bilen kan have pådraget sig. Du bedes også vedhæfte billeder af bilens ydre- samt inderside, samt liste eventuelt ekstraudstyr din bil må have.

Jo mere fyldestgørende din forespørgsel er, jo hurtigere kan vi komme med et tilbud og jo hurtigere kan din bil sælges.

Se nogle af de biler vi køber løbende

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg forvente at modtage en prisvurdering af min bil?

Hos Autobasen lægger vi vægt på at give en personlig vurdering af din brugte bil, så du er sikret den mest optimale pris. Når du har indtastet din nummerplade samt relevante oplysninger på siden her, vil vi inden for 24 timer vende tilbage med et personligt tilbud på din brugte bil.

 

Når vi vurderer din bil, laver vi en manuel markedsanalyse for at finde ud af, hvad netop din bil er værd. Vi bruger ikke prisrobotter, og ethvert tilbud er derfor baseret på vores kyndige indkøbsmedarbejderes ekspertise. Du kan derfor være helt sikker på, at den tilbudspris, som vi fremsender til dig, er den reelle pris, som du kan forvente at få for din brugte bil.

Hvor hurtigt modtager jeg mine penge?

Når du indleverer din bil i den valgte synshal, overfører vi det aftalte beløb til din konto via en straksoverførsel, inden du afleverer nøglerne. Med straksoverførsel kan du som modtager se pengene på din konto indenfor få sekunder.

For at kontrollere om du har modtaget overførslen, kan du tjekke dine bevægelser på din konto i f.eks. Netbank.

Hvem opkøber min bil?

Hos Autobasen er det 100 % os selv, der står bag opkøbet af din brugte bil. Vi har mere end 15 års solid erfaring med opkøb af brugte biler af alle typer, modeller og mærker, og i dag er vi stolte af at være én af Danmarks førende bileksportører.

Har du spørgsmål til, hvordan vi opkøber din bil, er du velkommen til at ringe til os på + 45 70207446, sende os en mail på info@autobasen.dk eller udfylde vores kontaktformular på siden her.

Autobasen, når du vil sælge din brugte bil hurtigt og sikkert

Hos Autobasen møder du et hold bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen.

Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Du slipper derfor for at navigere rundt i junglen af brugtbilspriser, da vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din bil end du kan opnå andre steder.

Dog handler det hos os ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi i dit tilfælde mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler.

Hos os er du altid sikret:

– Personlige tilbud og fair priser

– Tryghed og sikkerhed i dit bilsalg

– Kyndig rådgivning og stor ekspertise

– Varetagelse af hele processen fra start til slut

Afmelding og afvikling af restgæld uden beregning

Autobasen støtter