Sælg din brugte bil til Autobasen

- vi opkøber biler i hele landet, nemt, hurtigt og sikkert.

Overvejer du at sælge din bil?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at navigere rundt i, når bilen skal sælges og skiftes ud med en ny. For hvordan skal man lige bære sig ad med de juridiske retningslinjer, og hvordan får man den mest optimale pris og den bedste salgsoplevelse? Hos Autobasen er vi eksperter i at fjerne netop denne hovedpine fra privatpersoner og virksomheder, da vi på daglig basis opkøber brugte biler i hele landet. Vi har over 14 års erfaring indenfor branchen, og med vores mange års ekspertise sikrer vi dig, at du altid får en kyndig rådgivning samt en fordelsagtig pris for din brugte bil.

Vi varetager salget af din bil fra start til slut

Vi ved godt, at brugtbilsmarkedet kan være forvirrende at sætte sig ind i, og at det ikke altid er helt gennemskueligt, hvordan et bilsalg til en brugtvognsforhandler foregår. For at simplificere forløbet har vi derfor opbygget et koncept, hvor salget af din bil foregår i tre enkle trin. Du skal blot udfylde vores formular her på siden, godkende det fremsendte tilbud og aftale afhentning af bilen med en af vores logistikmedarbejdere.

Ønsker du at sælge din brugte bil, hjælper vi dig derfor gerne, og du kan være helt tryg ved at overlade hele bilsalgsprocessen til os. Vi sørger for at varetage processen fra start til slut, så du får en god, tryg og gnidningsfri oplevelse.

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du en købsaftale, som skal underskrives og returneres. Når købsaftalen er modtaget, arrangeres afhentning af bilen. Ved afhentning overføres det aftalte beløb ved en straks-overførsel, så du har pengene på din konto, før vi tager bilen med os. Vær dog opmærksom på, at Autobasen ikke underskriver købsaftalen, før vi har inspiceret bilen ved det fysiske fremmøde. Dette er for at sikre os, at bilen blandet andet lever op til den oplyste stand.

Udfyld formularen og få et tilbud!

Kan jeg sælge min brugte bil til jer?

Grundet vores store salgsnetværk, kan vi byde på næsten alle biltyper, bilmærker og modeller. Ønsker du at sælge din bil, kommer vi derfor gerne med et nøje udarbejdet tilbud, som er skræddersyet til den pågældende bil. Vi er hovedsagligt interesseret i biler fra 2010-2019, men kan også være interesserede i ældre biler, hvis disse har haft en nypris på over 500.000 kr.

For at vi kan lave en korrekt prisvurdering af din bil, skal din forespørgsel gerne opfylde nogle få retningslinjer. Du bedes i formularen gøre opmærksom på bilens stand så detaljeret som muligt. Dette gælder eventuelle skader, mangler og defekter som bilen kan have pådraget sig. Du bedes også vedhæfte billeder af bilens yder- samt inderside, samt liste eventuelt ekstraudstyr din bil må have. Jo mere fyldestgørende din forespørgsel er, jo hurtigere kan vi komme med et tilbud og jo hurtigere kan din bil sælges.

Hvordan foregår processen?

Hvis du ønsker at modtage et tilbud på din bil, skal du starte med at udfylde vores formular her på siden. Herefter foregår forløbet i tre trin:

1. Udfyldelse af formularen:

Når du har udfyldt vores salgsformular, kan du forvente at blive kontaktet på mail eller telefon indenfor 24 timer af en af vores salgsmedarbejdere. Vedkommende vil tage udgangspunkt i dine oplysninger samt lave en grundig analyse af bilens anslåede værdi, hvorefter du fremsendes et skræddersyet tilbud på netop din bil. Buddet er gældende i 48 timer, men ved godkendelse heraf, bestemmer du helt selv, hvornår du gerne vil have bilen afhentet inden for en periode op til 21 dage. Det betyder altså, at du ikke skal undvære din bil, før du selv er klar til det, og afhentningen er naturligvis gratis.

2. Godkendelse af tilbud

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du en købsaftale, som skal underskrives og returneres. Når købsaftalen er modtaget, vil du blive kontaktet af en af vores logistikmedarbejdere for nærmere koordinering af opsamlingssted og opsamlingstidspunkt.

3. Bilen afhentes og beløbet overføres

Ved afhentning overføres det aftalte beløb ved en straks-overførsel, så du har pengene på din konto, før vi tager bilen med os. Vær dog opmærksom på, at Autobasen ikke underskriver købsaftalen, før vi har inspiceret bilen ved det fysiske fremmøde. Dette er for at sikre os, at bilen blandet andet lever op til den oplyste stand. Du skal også huske at udlevere den originale registreringsattest ved afhentning.

Autobasen, når du vil sælge din bil hurtigt og sikkert

Hos Autobasen møder du et hold af bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Du slipper derfor for at navigere rundt i junglen af brugtbilspriser, da vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din bil end du kan opnå andre steder. Dog handler det hos os ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi i dit tilfælde mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler. Hos os er du altid sikret:

  • Personlige tilbud og fair priser
  • Tryghed og sikkerhed i dit bilsalg
  • Kyndig rådgivning og stor ekspertise
  • Varetagelse af hele processen fra start til slut
  • Gratis afhentning af din bil i hele landet
  • Afmelding og afvikling af gæld uden beregning

Sælg din bil, hurtigt, sikkert og nemt

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig