Sælg din brugte bil til Autobasen

- vi køber biler i hele landet

Overvejer du at sælge din bil?

Hos Autobasen opkøber vi til dagligt biler fra privatpersoner og virksomheder i Danmark. Vi har over 14 års erfaring, hvilket betyder, at du er i trygge hænder igennem hele bilsalgsprocessen. For at kunne give dig den bedste markedspris, hvor du undgår dyre salærer hos bilauktioner og bilforhandlere, har vi valgt at fokusere på bilsalg til eksport. Dette har ingen betydning for dig som kunde, da vi varetager hele processen, og du vil opleve bilsalget på helt traditionelt vis.

Vi køber alle slags brugte biler (dette gælder også leasing-biler), men ser gerne at bilen er max 12 år gammel. Er bilen ældre skal den gerne have en høj nyværdi. Har din bil fejl eller mangler, er dette heller ikke en hæmsko, så længe du gør opmærksom herpå i salgsformularen.

Hvordan foregår det?

Når du har udfyldt vores salgsformular, kan du forvente at blive kontaktet på mail indenfor 24 timer af en af vores bileksperter. Vedkommende vil tage udgangspunkt i dine oplysninger samt lave en grundig analyse af bilens anslåede værdi i udlandet, hvorefter du fremsendes et skræddersyet tilbud på netop din bil. Buddet er gældende i 48 timer, men ved godkendelse heraf, bestemmer du helt selv, hvornår du gerne vil have bilen afhentet inden for en periode på 21 dage. Det betyder altså, at du ikke skal undvære din bil, før du selv er klar til det, og afhentningen er naturligvis gratis.

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du en købsaftale, som skal underskrives og returneres. Når købsaftalen er modtaget, arrangeres afhentning af bilen. Ved afhentning overføres det aftalte beløb ved en straks-overførsel, så du har pengene på din konto, før vi tager bilen med os. Vær dog opmærksom på, at Autobasen ikke underskriver købsaftalen, før vi har inspiceret bilen ved det fysiske fremmøde. Dette er for at sikre os, at bilen blandet andet lever op til den oplyste stand.

Hvorfor vælge Autobasen?

Hos Autobasen møder du et hold af bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Hos Autobasen handler det ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved heller ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler.

Kontakt mig med et tilbud

(For en korrekt vurdering bedes du uploade billeder af din bil)

Husk at uploade billeder nedenstående;

del

del

del

del

Tilføj ekstra billede

Har du brug for yderligere rådgivning?

Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig