Hos Autobasen slipper du for besværet

Hos os får du en fair pris for din brugte privatbil eller leasingbil. Vi sælger bil til eksport, hvilket betyder at din bil kommer ud til et stort netværk af bilforhandlere – og du slipper for alt besværet!

Hos Autobasen slipper du for besværet

Hos os får du en fair pris for din brugte privatbil eller leasingbil. Vi sælger bil til eksport, hvilket betyder at din bil kommer ud til et stort netværk af bilforhandlere – og du slipper for alt besværet!

Du får den bedste pris for din bil

Brugtvognsmarkedet – den udskældte branche!

Hos Autobasen finder du et hold af passionerede bilnørder, som har specialiseret sig i at finde den bedste pris på brugte biler til vores kunder. Vi ved godt at det kan være en omfattende, forvirrende og frustrerende proces at skulle sælge sin brugte bil. Det er heller ingen hemmelighed at brugtbilsbranchen efterhånden er en særledes udskældt branche, hvor rigtig mange privatpersoner ender med at stå tilbage med følelsen af at være blevet snydt eller ganske enkelt ført bag lyset.

Der er nemlig kommet flere og flere udbydere på markedet de sidste par år, som gerne vil opkøbe og videresælge brugte biler. Problematikken med de fleste af disse virksomheder er, at der ofte sidder en prisrobot i den anden ende, som ud fra de oplysninger, som opgives i formularen, kalkulerer et tilbud til dig uden at tage forbehold for bilens egentlige stand. Det resulterer ofte i, at der tilbydes en højere pris for bilen, end hvad virksomheden egentligt er parat til at betale.

Det er netop en af disse problemstillinger, som vi hos Autobasen har valgt at fokusere på, da vi gerne vil være rollemodeller på markedet.

Afmelding af bil

Hvordan er I anderledes end alle andre brugtvognsopkøbere?

Personlige udarbejdede tilbud

Hos Autobasen ser vi udarbejdelsen af tilbud som et håndværk. Et håndværk, som vi er stolte af at være specialister i. Hos os er du nemlig sikret et personligt udarbejdet tilbud baseret på de informationer, som du opgiver i vores tilbudsformular. Når vi modtager din henvendelse, går en af vores indkøbsmedarbejdere nemlig i gang med manuelt at lave en markedsanalyse for at finde ud af præcis, hvad netop din bil er værd. Du kan derfor være helt sikker på, at den tilbudspris som vi fremsender dig, er den reelle pris, som du kan forvente at få for din bil hos os.

Konkurrencedygtige priser

Vi er i besiddelse af en særdeles bred kundeportefølje, som giver os mulighed for at finde en køber til alle biltyper og bilmærker. Det betyder også, at vi ofte kan tilbyde dig en højere pris for din brugte bil, end du kan opnå ved for eksempel på bilauktioner eller hos bilforhandlere.

Afmelding af bil

Skader, fejl og mangler er ingen hæmsko

Grundet vores store salgsnetværk og vores samarbejdsaftaler, betyder det i de fleste tilfælde ingenting, hvis din bil har skader, fejl eller mangler. Vi vil stadig gerne byde på din bil, da vores samarbejdsaftaler gør, at det ofte er muligt for os at foretage reparationer, som ligger langt under de danske markedspriser.  Vi opkøber ydermere gerne biler med defekte motorer eller gearkasser. Dog skal det nævnes, at biler med rust af sådan omfang, at den ikke kan gennemføre et periodisk syn ikke har vores interesse.

Forgældet bil? Intet problem!

Hos Autobasen vil vi gerne gå langt for vores kunder – Rigtig langt. For os handler det ikke kun om at lukke en ordre, men om at give vores kunder en så god og personlig oplevelse, som muligt. Derfor hjælper vi dig også gerne, hvis du ønsker at sælge din bil – også selvom den har restgæld. Vi sørger for at afdække din restgæld hos kreditor, hvorefter resten af beløbet overføres til din konto. Hvis du modsat skylder mere end bilens værdi, så sørger vi for at pengene fordeles korrekt mellem parterne.

Restgæld i bil

Højt serviceniveau og ekspertrådgivning

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og det er også grundet denne indstilling at det er lykkedes os at blive en af Danmarks førende brugtbilsopkøbere. Vi har i over 15 år beskæftiget os med opkøb- og videresalg af brugte biler – til glæde for tusindvis af glade kunder på tværs af landegrænser. Hos os kan du altid forvente kyndig rådgivning og et yderst højt serviceniveau.

Hør vores kunders historier

Kan jeg sælge min brugte bil til jer?

Grundet vores store salgsnetværk, kan vi byde på næsten alle biltyper, bilmærker og modeller. Ønsker du at sælge din bil, kommer vi derfor gerne med et nøje udarbejdet tilbud, som er skræddersyet til den pågældende bil. Vi er hovedsagligt interesseret i biler fra 2010-2022, men kan også være interesserede i ældre biler, hvis disse har haft en nypris på over 500.000 kr.

For at vi kan lave en korrekt prisvurdering af din bil, skal din forespørgsel gerne opfylde nogle få retningslinjer. Du bedes i formularen gøre opmærksom på bilens stand så detaljeret som muligt. Dette gælder eventuelle skader, mangler og defekter som bilen kan have pådraget sig. Du bedes også vedhæfte billeder af bilens yder- samt inderside, samt liste eventuelt ekstraudstyr din bil må have. Jo mere fyldestgørende din forespørgsel er, jo hurtigere kan vi komme med et tilbud og jo hurtigere kan din bil sælges.

Autobasen støtter