Opkøb af erhvervsleasingbiler

Hos Autobasen køber vi din bil, og sælger den til eksport. Vores netværk kommer ud til over 50 mio købere. Dette sikrer dig den bedste pris for din bil.

Opkøb af erhvervsleasingbiler

Hos Autobasen køber vi din bil, og sælger den til eksport. Vores netværk kommer ud til over 50 mio købere. Dette sikrer dig den bedste pris for din bil.

Er jeres leasingkontrakter i virksomheden ved at udløbe?

Repræsenterer du en virksomhed, hvor jeres leasingkontrakter på firmabilerne er ved at udløbe? Hos Autobasen opkøber vi dem gerne, så I slipper for besværet med at finde en ny ejer til bilerne. Hos os har det ingen betydning om hvorvidt I sidder inde med en enkelt leasingbil eller er i besiddelse af en hel vognpark, da vi har kapaciteten til at opkøbe og afsætte større mængder af leasingbiler grundet vores store kundeportefølje.

 

Stort samarbejde med leasingselskaber

Hos Autobasen opkøber vi på daglig basis brugte leasingbiler fra leasingselskaber i Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt et tæt samarbejde med flere forskellige leasingvirksomheder, hvor vi opkøber bilerne til fordelsagtige priser grundet vores store netværksportefølje. Hos os har det ingen betydning om firmabilerne har fejl eller mangler, eller hvad der ellers måtte ligge til grunde for at I ønsker bilerne solgt.

Har I lyst til at høre nærmere omkring et muligt samarbejde er I altid velkommen til at ringe til os direkte på 70207446 eller sende os en mail på info@autobasen.dk

 

Hvem er Autobasen?

Autobasen blev stiftet i 2007 og er med tiden blevet en af Danmarks største brugtvognsopkøbere af personbiler og varevogne. Vi har specialiseret os i opkøb og videresalg af biler primært til eksport, og vi samarbejder med en lang række virksomheder på tværs af landegrænserne. Bag virksomhedens ydre finder du et hold dedikerede bilentusiaster som på nuværende tidspunkt består af 10 fuldtidsansatte med hovedsæde i Aarhus N.

 

Kontakt os for nærmere vejledning

Vi sidder altid klar på både telefon og mailen til at besvare eventuelle spørgsmål, som du eller jeres virksomhed måtte have. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


    Autobasen støtter