Sælg din leasingbil til Autobasen

Vi køber gerne biler uden afgift. Indtast din nummerplade her og få et uforpligtende tilbud på din bil.

Slip for besværet

Vi håndterer alt det kedelige arbejde fra papirer til overdragelse.

Gode priser

Vores store netværk sikrer dig den bedste pris for din bil.

Stor tryghed

Vi har over 15 års erfaring og elsker at sælge biler. Vi hjælper dig igennem hele processen.

Hvordan foregår processen?

Hvis du ønsker at modtage et tilbud på din bil, skal du starte med at udfyldevores formular her på siden. Herefter foregår forløbet i tre trin.

Udfyld formularen

Indsend formularen og få en prisvurdering på netop din bil. Har din bil interesse, vender vi retur med et tilbud indenfor 24 timer på alle hverdage

Godkend tilbuddet

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du et købsbevis som skal udfyldes, underskrives og sendes retur til Autobasen.

Bilen indleveres

Der aftales indlevering af bilen, når det passer dig. Ved overdragelse overføres det aftalte beløb til din konto via straks-overførsel.

Afmelding af bil

Er din leasingkontrakt ved at udløbe?

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvordan man skal få afsat sin brugte leasingbil, når kontrakten er ved at udløbe. Hos Autobasen opkøber vi på daglig basis leasingbiler fra privatpersoner og virksomheder, og vi kan grundet vores store netværksportefølje ofte tilbyde dig en særdeles fordelsagtig pris sammenlignet med de bud, du kunne have opnået ved en bilauktion eller en anden bilforhandler.

Biler til export uden afgift

Vores store kundeportefølje i udlandet efterspørger i stigende grad nyere, kvalitetsbiler til export – også selvom de har et højt kilometertal på bagen. Skulle din leasingbil ydermere have skader, fejl eller mangler har dette ikke betydning for dit bilsalg til os. Vores samarbejdsaftaler i udlandet gør det muligt at få bilerne lavet til en lavere omkostningspris, end det ville være muligt i Danmark. Du slipper derfor for selv at skulle lægge penge til side og få bilen repareret, før du ville kunne sælge bilen til anden side. Derfor kan du roligt sælge din bil til export.

Sælg din leasingbil til Autobasen

Du tænker nok “hvad er min bil værd“? Hos Autobasen har vi gjort det til et håndværk at udarbejde skræddersydede tilbud til vores kunder. Vi bestræber os altid på at fremsende realistiske samt konkurrencedygtige tilbudspriser, som har taget udgangspunkt i en grundig udarbejdet markedsanalyse på den pågældende bil. Hos os behøver du derfor ikke være bekymret for om den fremsendte pris er konfigureret ud fra en robot og dermed ikke er retvisende.

Et sikkert, trygt og nemt bilsalg

Når du vælger at sælge din afgiftsfrie bil til Autobasen, behøver du heller ikke tænke på hverken papirarbejde eller andre juridiske omstændigheder, da vi varetager hele bilsalget for dig fra start til slut. Du skal blot udfylde vores tilbudsformular, så vender vi retur til dig med et tilbud på din leasingbil. Vælger du at godkende tilbuddet, skal du blot booke et tidspunkt til indlevering af din bil, når og hvor det passer dig. Vi sørger for at få den afmeldt samt for at skrabeværdien bliver overført til de rette parter. Du behøver dermed ikke bekymre dig om kommunikationen med dit leasingselskab – vi klarer det hele.

Har du brug for yderligere vejledning?

Sidder du inde med spørgsmål eller har du brug for en yderligere vejledning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os direkte på 70207446, sende os en mail på info@autobasen.dk, eller benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se nogle af de biler vi køber løbende

Autobasen støtter