Eksport af biler

Sælg din bil til eksport hos Autobasen.

Du får den bedste pris for din bil

Vi opkøber biler til eksport, så du får den bedste pris.

Vi har gennem en længere årrække valgt at specialisere os i export af biler for at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris. Kort fortalt betyder dette i sin enkelthed, at vi på daglig basis køber biler til export fra privatpersoner, virksomheder og foreninger som sælges videre til vores netværk i andre europæiske lande. På denne måde kan du ofte gøre en bedre handel, da du ikke skal konkurrere med priser på andre brugte biler i Danmark. For dig som sælger, har det dog ingen betydning om hvorvidt bilen sælges til en slutkunde i Danmark eller om bilen eksporteres udenfor Danmarks grænser. Når du sælger din bil til export igennem Autobasen vil du nemlig opleve bilsalget på helt traditionelt vis. Der er altså intet ekstraarbejde eller skjulte procedurer, som du skal tage stilling til. Vi klarer det hele for dig, og du slipper derfor for besværet med SKAT, hvis du selv valgte at ville stå for eksporten af din bil.

Restgæld i bil

Hvilke biler egner sig til eksportsalg?

  • Alle gængse bilmærker
  • Personbiler, varevogne & leasingbiler
  • Biler fra 2010 eller af nyere dato.
  • Biler af ældre dato skal gerne have haft en nypris på minimum 500.000 kr.
  • Biler med og uden skader, defekte motorer m.m. (Dette skal dog opgives i salgsformularen)
  • Biler med restgæld (vi afdækker din gæld hos kreditor)

Export af biler uden dyre mellemled og misvisende priser

Hos Autobasen opkøber vi mange forskellige biler i varierende stand, årgang og kilometertal. Vi er interesseret i at byde på biler fra gængse mærker, da langt de fleste af disse biler kan sælges til export uden større problemer. Lige meget hvilken biltype eller model du ligger inde med kan du forvente et personligt udarbejdet bud fra os. Det betyder, at du altid er sikret et retvisende tilbud som er udarbejdet af en sagkyndig person og herved ikke en standardiseret prisrobot, som ofte benyttes andre steder i branchen. Vi fastsætter dermed vores priser efter en nøje markedsanalyse af den pågældende bils efterspørgsel i udlandet, hvilket gør vi ofte kan byde højere på din bil end hos en bilforhandler, bilauktioner m.m.

Afmelding af bil

Hvad siger lovgivningen?

For at en bil kan sælges til eksport, skal køretøjet være køreklar og dermed være i stand til at kunne gennemføre et syn- og toldsyn. Dette betyder, at man ikke kan eksportere biler med defekte motorer/gearkasser (altså biler der ikke kan køre), eller biler som er trafikskadet. Hos Autobasen er vi dog fortsat behjælpelige med at købe disse biler til en fornuftig pris på grund af vores lave priser på reparationer igennem interne samarbejdspartnere.

Hvad hvis jeg vil gøre det selv?

Afgiftsreglerne i Danmark gør det muligt at eksportere alle person- og varebiler med en tilladt totalvægt på op til 3500 kg. Det kan man gøre ved at ansøge SKAT om eksportgodtgørelse. Eksportgodtgørelsen (det beløb der bliver refunderet) beregnes som en procentdel ud fra handelsprisen. Køretøjer til eksport skal til udvidet registrering og toldsyn, og disse kan indkaldes til kontrol hos SKAT de efterfølgende 14 dage, hvis SKAT måtte ønske dette.

Repræsenterer du en virksomhed?

Hos Autobasen køber vi også biler til export fra virksomheder, bilforhandlere og leasingselskaber. Repræsenterer du en virksomhed og ønsker I at afsætte jeres firmabiler, kan I kontakte os direkte på mail eller på telefonen for at modtage et kalkuleret tilbud.


    Hør vores kunders historier

    Autobasen støtter